12_08_CAT_CAS

REPRESA AMB RESPONSABILITAT

Quan temps fa de la darrera vegada que ens vam veure? Encara feia fred i ens trobàvem a l’equador del Concepte Estructural 2019/2020, avançant en la base teórica del mètode i treballant en el refinament del nostre gest a l’hora de desenvolupar les manipulacions. I, de sobte, el coronavirus.

Malgrat que la pandèmia causada per la Covid-19 ens va obligar a suspendre temporalment el calendari acadèmic de BFO, hem procurat ser a prop de tots i de totes vosaltres, desenvolupant píndoles formatives que ens han mantingut connectats durant el confinament i ens han permès aprofundir però també descobrir nous aspectes sobre el mètode.

Ha arribat el moment de reprendre l’activitat i de recuperar els seminaris del programa formatiu 2019/2020 que vam haver d’ajornar la primavera passada i ho fem després d’haver dissenyat un protocol de seguretat que ens permetrà desenvolupar les sessions amb totes les garanties.

El benestar dels nostres alumnes ha estat sempre la nostra prioritat i, per aquest motiu, hem decidit implementar una sèrie de mesures preventives que ens han de permetre treure el màxim aprofitament de les classes sense alterar-ne el seu format ni metodología. Les mesures seran d’aplicació per a la totalitat dels alumnes matriculats a les formacions de Concepte Estructural i d’Introducció a l’Osteopatia Cranial Estructural.

Mesures preventives:

  • L’equip directiu de BFO efectuarà testos serològics als quals es podran sotmetre tots els alumnes, de forma voluntària i gratuïtament.
  • Les sessions es desenvoluparan amb la mascareta posada.
  • Les camilles i les tovalloles es desinfectaran amb spray específic per garantir la seva correcta higienització.
  • Es procedirà a la neteja i higienització de l’aula tres cops al dia.
  • El coffee break es servirà d’acord amb els protocols de sanitat aplicats al Col·legi Major Sant Jordi.

Reprogramació dels seminaris del curs 2019/2020

 Concepte Estructural                                                                  

  • Seminari 4: 05-06/09/2020                                           
  • Seminari 5: 03-04/10/2020                                                        

Introducció a l’Osteopatia Cranial estructural                                                            

  • Seminari 2: 11-12-13/09/2020     
  • Seminari 3: 16-17-18/10/2020

Comparteix l'article