Entrada linkedin

ACCEPTANT EL REPTE

Mantenir els paràmetres de qualitat de les formacions deBFO i fer-los compatibles amb la seguretat dels nostres alumnes ha estat la màxima que ha regit la presa de decisions durant aquest complex 2020 que estem a punt de tancar. Tot apunta que la presència de la Covid-19 romandrà durant algun temps entre nosaltres i aquesta realitat ens obliga a actuar en conseqüència, acceptant que ens hem d’adaptar a aquestes circumstàncies.

Així ho vam fer des del primer moment, quan es va imposar el confinament que la primavera passada va truncar el calendari acadèmic del curs 2019-2020 en què les formacions de llarga durada, com la de Concepte Estructural, han requerit paciència, voluntat i enginy a parts iguals, per anar reprogramant els seminaris a mesura que l’aixecament de les restriccions ho ha anat permetent.

Després de l’Estat d’Alarma decretat el mes de març passat, ens vam veure obligats a posposar la realització dels dos últims seminaris presencials de Concepte Estructural&per a la promoció 2019-2020. En aquest moment, oferim als nostres alumnes la possibilitat de participar a les ‘Píndoles osteopàtiques’ online, durant les quals desenvolupem sessions monogràfiques sobre diferents aspectes de l’osteopatia estructural, molts d’ells proposats pels nostres alumnes.

El mes de setembre passat vam reprendre el curs, duent a terme el quart seminari enmig de rigoroses mesures de seguretat: realització de tests ràpids a tots els alumnes i professors, desinfecció i higiene d’espais, manteniment de distància de seguretat i utilització de màscares i gel hidroalcohòlic. En aquests moments, i atès que en breu s’aixecaran els confinaments perimetrals, BFO ha posat data a la realització del cinquè i darrer seminari que permetrà completar el Concepte Estructural d’aquest curs: serà el cap de setmana del 19 i el 20 de desembre.

Reprenem l’ensenyament presencial en aquest moment,  convençuts que podem assegurar la salut i el benestar dels nostres alumnes, a través dels protocols preventius i de seguretat que hem implementat durant els seminaris que s’han desenvolupat al context Covid. Som conscients que no  podem abaixar la guàrdia en cap moment, però tampoc no hem de deixar que la pandèmia paralitzi la nostra voluntat d’aprenentatge i creixement.

La formació continuada és una necessitat vital per a l’exercici de la nostra teràpia i, amb aquesta voluntat, BFO té prevista la convocatòria d’una nova edició de Concepte Estructural així com altres seminaris monogràfics intensius, destinats exclusivament a exalumnes que hagin realitzat prèviament la formació completa del mètode, i que es desenvoluparan durant el 2021.

 En breu, estarem en disposició de confirmar-vos les dates dels cinc seminaris que ens permetran formar una nova promoció d’osteòpates en el mètode creat per JF Terramorsi, que recentment ens ha deixat . El compromís infrangible per transmetre els principis de l’Osteopatia Estructural per millorar la qualitat de la teràpia osteopàtica ens obliga a seguir treballant per donar una millor resposta als nostres pacients: en el diagnòstic i en el tractament .

ABFO seguim fent passos ferms, amb prudència i responsabilitat, però assumim el repte que ens ha llançat aquest 2020.

Comparteix l'article