0412 CAT_CAS

Feliç any nou

No, no és un error d’impremta. El primer dia d’aquest nou any va lluir clar i lluminós, com si fos una premonició, potser per ajudar-nos a afrontar aquest nou cicle amb il·lusió i energia. També les diferents fotografies familiars que heu enviat o publicat, sobretot les dels vostres fills i filles (també els/les que naixeran en breu), són un bell indicador que la nostra família estructural creix i creix…; la veritat, no puc sinó sentir una alegria immensa.

Però la vida continua i el nostre compromís d’evolució, millora i perfeccionament ha de renéixer amb força. Aquest any hem preparat diversos seminaris i reciclatges perquè pugueu triar en funció de les vostres necessitats i possibilitats, amb diferents temàtiques; des del primer seminari de Toggle Recoil Cervical, passant per aprendre del mestre Alain Gehin la seva particular visió del treball visceral, o rememorar un seminari sobre les diferents patologies de la llengua i la deglució (complement ideal per a la gent que ja coneix el nostre treball cranial estructural ). Hem establert uns preus tan assequibles com sigui possible, conscients del moment que vivim.

Em congratula dir que aquest any  també hem pogut tirar endavant la formació en Concepte Estructural, això sí, amb el doble de participació que l’any anterior…!

Tots aquests signes ens porten a creure que la salut del nostre Concepte Estructural ha superat amb bona nota la terrible prova que el Coronavirus ha imposat a tota la nostra societat. Sens dubte, les “píndoles osteopàtiques” que vam oferir on-line durant el confinament van ser una mostra del nostre desig d’avançar, encara en la foscor d’aquells moments.

Per tot això, vull agrair-vos a tots i totes el vostre esforç i suport diari per, com diria un mestre japonès, “col·laborar amb la pau al món”.

Esperant-vos aviat, rebeu una forta abraçada de tots els membres de BFO … i feliç nou any.

Comparteix l'article