Banner_píndoles_CAT

Píndoles d’osteopatia estructural durant el confinament

Barcelona Formació Osteopàtica ha posat en marxa un programa de píndoles formatives sobre *osteopatía amb la finalitat d’aprofundir en el coneixement d’aspectes concrets relacionats amb l’abordatge osteopàtic de diferents patologies i assentar les bases fonamentals del mètode estructural que s’imparteix a través dels seminaris presencials.

El programa formatiu es desenvolupa sota la supervisió del director Mèdic de BfO, Rafael Merino, qui coordina i defineix la temàtica de les sessions i valguda els continguts que es desenvolupen, amb la finalitat d’establir un fòrum de debat continuat al llarg de les sessions.

Durant el període de confinament decretat a conseqüència de la Covid-19, els alumnes i exalumnes de Concepte Estructural poden unir-se a les sessions virtuals que es desenvolupen a través de videoconferència, participant en qualitat d’oïdores però també proposant i presentant temes que vulguin compartir amb el grup.

Les ponències amb els materials pedagògics associats es posen immediatament a la disposició dels participants, perquè puguin continuar treballant en ells una vegada s’ha dut a terme la conferència.

Si ets exalumne de Concepte Estructural i vols compartir els teus coneixements de *osteopatía durant aquests dies de confinament, et convidem a participar en les nostres sessions sol·licitant l’admissió en osteopatiacat@gmail.com. Les sessions són gratuïtes. Explica’ns de quin tema vols parlar o si, d’altra banda, solament vols participar en les sessions i els debats posteriors en qualitat d’oïdora.

Comparteix l'article