Tots els cursos

Semiologia Osteopàtica

Curs de semiologia adaptada a l’osteopatia impartit per Jean Ricou, fisioterapeuta i osteòpata. L’objectiu d’aquesta formació teorico-pràctica és aprendre a interpretar correctament el conjunt de dades que ens aporta el pacient amb la finalitat de determinar si estem devant de un pacient potencialment osteopàtic o no.

Introducció a l’Osteopatia Cranial

Curs d’iniciació en manipulació cranial estructural que té l’objectiu d’optimitzar el tractament dels pacients dins l’esfera cranial. Es tracta d’una formació completa, basada en conceptes lògics en la recerca de les alteracions tissulars que es manifesten als quadres clínics. La transmissió d’aquesta forma de manipular se sustenta sobre aquest raonament intelectual al que s’afegeix el rigor gestual i la síntesi teòrica.

Seminari de Neurologia “Estructural”, Cervicals Assegut i Cervicobraquiàlgies

Compren el substrat neurològic en el qual fonamentem la nostra terapèutica i el nostre raonament osteopàtic. L’objectiu d’aquesta formació és permetre un acostament simple i pragmàtic de la neurologia i de comprendre l’ajuda indispensable que aporta a l’elaboració de tot tractament osteopàtic. Es tracta doncs d’una formació de neurologia aplicada a l’exercici de l’Osteopatia Estructural, i no d’un curs de neurologia mèdica.

Concepte Estructural

El nostre concepte, Osteopatia Estructural, ens apropa a una forma de tractar el pacient coherent, senzilla i eficaç, allunyant-nos d’explicacions i tractaments sense cap substrat sòlid. Per això, t’ajudarem a redescobrir la utilització del teu propi cos com a eina terapèutica, i desenvolupar un raonament d’acord amb aquest concepte.