Tots els cursos

Reciclatge lumbars i sacre

Seminari de reciclatge d'un dia i mig per repassar plegats les maniobres lumbars i el sacre. Repasarem, naturalment, la nostra particular concepció biomecànica i clínica, així com maniobres que no s'utilitzen molt sovint, com lumbars assegut, lummbars anteriors o sacre pissiforme.

Semiologia Osteopàtica

Curs de semiologia adaptada a l’osteopatia impartit per Jean Ricou, fisioterapeuta i osteòpata. L’objectiu d’aquesta formació teorico-pràctica és aprendre a interpretar correctament el conjunt de dades que ens aporta el pacient amb la finalitat de determinar si estem devant de un pacient potencialment osteopàtic o no.

Introducció a l’Osteopatia Cranial

Curs d’iniciació en manipulació cranial estructural que té l’objectiu d’optimitzar el tractament dels pacients dins l’esfera cranial. Es tracta d’una formació completa, basada en conceptes lògics en la recerca de les alteracions tissulars que es manifesten als quadres clínics. La transmissió d’aquesta forma de manipular se sustenta sobre aquest raonament intelectual al que s’afegeix el rigor gestual i la síntesi teòrica.

Seminari de Neurologia “Estructural”, Cervicals Assegut i Cervicobraquiàlgies

Compren el substrat neurològic en el qual fonamentem la nostra terapèutica i el nostre raonament osteopàtic. L’objectiu d’aquesta formació és permetre un acostament simple i pragmàtic de la neurologia i de comprendre l’ajuda indispensable que aporta a l’elaboració de tot tractament osteopàtic. Es tracta doncs d’una formació de neurologia aplicada a l’exercici de l’Osteopatia Estructural, i no d’un curs de neurologia mèdica.