El concepte estructural

Amb la manipulació estructural i el seu raonament tècnic i clínic, intentem canviar l’estat del teixit  conjuntiu, gràcies a una acció mecànica i el reflex vascular que origina. No intentem guanyar amplituds articulars (mai les sabem) sinó permetre que la natura recuperi la seva llibertat.

Lògica

Allò que manipulem ha de correspondre amb allò que trobem.

Coherència

La lesió ha de ser coherent amb la
queixa del pacient.

Seguretat

És el vector principal. Mai portem l’articulació fins a la barrera … i una mica més!

Passió

Posar un sentiment, una sensibilitat i una percpeció especial al servei del gest terapètuic.

Cursos

Els cursos estan dirigits a professionals de l’osteopatia, amb una aplicació “dilluns al matí”. Les  nostres formacions tenen una intenció eminentment pràctica, tot i que sense oblidar els fonaments clínics.

L' equip BFO

Tots els nostres formadors són osteòpates amb molts anys d’experiència, tant docent com  terapèutica, i relacionats directament amb el Concepte Estructural, fet que facilita l’aprenentatge dels alumnes.

Així va ser el primer seminari BFO

El primer seminari a l’entorn del Concepte Estructural va reunir una vintena d’osteòpates i amics que des de fa anys creixem i compartim aquesta visió de la teràpia osteopàtica. 

​Vam tenir l’honor de comptar amb el mestre i compositor Carles Cases que va cloure aquest curs inaugural.

Reprodueix vídeo

BFO News

La vida empieza en la pelvis

Decía Terramorsi, que “todo empieza con un movimiento pélvico”.  Más allá del doble sentido de la frase (que siempre contenía una finalidad pedagógica), lo cierto es que incluso las filosofías orientales, ubican el centro energético vital en la pelvis (3 traveses de dedo debajo del

Llegir més »

Tú, tus manos y tu paciente

Desde la Osteopatía que propuso Still,  hasta nuestros días, han  pasado MÁS de cien años.Sería lógico pensar por lo tanto, que nuestra ciencia (y nuestro arte) no deberían tener ya más que algunos nexos arcaicos con aquellas propuestas. Pero lo cierto, es que los principios de

Llegir més »

Tornar a galicia

Com a fill de gallec, ha estat particularment emocionant tornar a una part de les meves arrels. El parlar dolç i pausat dels/les gallecs/gues que jo recordava dels meus avis continua sent el mateix, per la qual cosa vaig sentir una inusitada familiaritat instantàniament. Com

Llegir més »

Col·laboradors

Butlletí informatiu

Si vols estar informat de les últimes novetats de BFO i de les pròximes convocatòries de nous cursos i seminaris subscriure-te al nostre butlletí informatiu.

Contacta'ns

T’hem convençut? Tens algun dubte?
Vols més informació? Escriu-nos!

    +34 637 18 18 21
    info@barcelonaformaciosteopatica.com